Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, probe scrise

În atenția candidaților înscriși la examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, probe scrise

Centrul de examen: Colegiul Tehnic Miron Costin

Informații utile:

1. centrul de examen este localizat pe str. Mihai Eminescu, nr.5-7, corp B, clădire școală.

2. prezența în centrul de examen este permisă până cel târziu la ora 8,30. Zilele de examen: 22, 24 și 25 iunie 2020. Evitați aglomerația la triajul epidemiologic, veniți la timp!

3. vă rugăm, din motive de siguranță medicală, să veniți echipați doar cu instrumente de scris (culoare albastră, minimum 2 instrumente, act de identitate (carte de identitate sau pașaport).Ne gândim la siguranța tuturor și aducerea unor echipamente suplimentare: plasă, poșete, rucsac, etc, îngreunează activitatea de strângere a acestor obiecte, creează un risc inutil!

4. Colegiul Tehnic Miron Costin vă pune la dispoziție apă plată, deci nu este necesar să vă aduceți nici acest produs. În fiecare sală găsiți apă și pahare de unică folosință.

5. la intrarea în școală, veți fi EVALUAȚI MEDICAL (temperatura), veți avea produse de DEZINFECTARE, veți dispune de MASCA de protecție și de acolo veți merge către sala de clasă (în P1, P2 sau A 1-5).

6. vă rugăm, să respectați toate indicațiile primite și CIRCUITUL strict de DEPLASARE în școală pentru intrare – doar pe str. Mihai Eminescu/acces la sala de examen, părăsire a sălii de examen, la finalul probei și părăsirea centrului de examen – doar pe str. Dobrogeanu Gherea.

7. vă rugăm să respectați toate indicațiile profesorilor din școală și din sala de examen. De aceasta dată, provocarea nu este doar legată de conținutul probei de examen, ci și de modul în care ne protejam pe noi și pe ceilalți.

Vă dorim tuturor SUCCES! Știm ca aveți emoții, le avem cu toții! Dar mai știm că sunteți serioși, responsabili, curajoși și că veți face față cu bine provocărilor.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Acesta este site-ul oficial al colegiului. Toate drepturile asupra informatiilor de pe acest site sunt rezervate.