Ziua dedicată bibliotecii școlare în întreaga lume_31.10.2022


Centrul comunității școlare  – Biblioteca școlară, face parte din viața elevului și, de cele mai multe ori se vine aici cu drag.

Biblioteca şcolară este o sursă de informare permanentă şi la zi, o prezenţă activă în viaţa şi lumea elevilor, iar cei care răspund de activitatea lor, respectiv bibliotecarul și cadrele didactice, au în vedere găsirea unor noi forme şi metode de muncă cu cartea, care să corespundă cât mai bine procesului de modernizare a învăţământului. Această modernizare vine în întâmpinarea ideii că elevul trebuie să fie pregătit bine şi din timp pentru viitor, şi că el trebuie să devină totodată cât mai receptiv la nou, capabil să studieze şi să se informeze singur.

Bibliotecarul, cadrele didactice și elevii Colegiului Tehnic ”Miron Costin” Roman, au sărbătorit această zi dedicată bibliotecii școlare în întreaga lume, astăzi 31.10.2022, așa cum a fost stabilită în anul 1999, în ziua de luni a ultimei săptămâni din octombrie, la inițiativa Asociației Internaționale a Bibliotecarilor.


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Acesta este site-ul oficial al colegiului. Toate drepturile asupra informatiilor de pe acest site sunt rezervate.