În atenția elevilor CTMC

Dragi elevi CTMC-iști,
Se împlinesc aproape 11 luni de când nu ne-am întâlnit la școală în formula completă ( toți profesorii, toți elevii, personalul auxiliar și cel nedidactic). Iată, peste doar o zi, se va întâmpla lucrul acesta, odată cu începerea cursurilor semestrului 2. Am încrederea că lucrurile vor evolua spre normalitate, dar pentru asta trebuie cu toții sa nu “lăsăm garda jos” în ceea ce privește lupta împotriva infectării cu SARS – CoV- 2.
Noi, am igienizat și dezinfectat toate spațiile, am refăcut stocurile de materiale și substanțe necesare dezinfecție, voi va trebui să respectați distanțarea fizică, să purtați corect și permanent masca, să vă dezinfectați mâinile ori de câte ori este necesar, să nu vă aglomerați în mijloacele de transport.
Și dacă se întâmplă ca într-o dimineață să nu vă simțiți bine atunci rămâneți acasă! Anunțați dirigintele și mergeți la medic!
Propun să începem în forță acest semestru!
Elevii claselor a XII -a sa insiste în pregătirea examenului de bacalaureat, elevii care, poate nu au reușit să-și încheie situația școlară o pot face în primele săptămâni din semestrul 2. Cu toții putem fi mai buni, putem recupera ceea ce am pierdut. Pentru aceasta avem Proiectul Rose, avem tablete și laptopuri pe care le puteți folosi în procesul didactic, vom avea și activități remediale.
Noi, colectivul cadrelor didactice, suntem aici sa va sprijinim și să vă ajutam. Doar împreună putem reuși!
Succes tuturor CTMC-iștilor!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Acesta este site-ul oficial al colegiului. Toate drepturile asupra informatiilor de pe acest site sunt rezervate.