Archive for May 21st, 2021

Oportunitate pentru elevi – ȘCOALA DE VARĂ pentru științe – Proiectul privind Învățământul Secundar ROSE- UAIC Iași


ȘCOALA DE VARĂ PENTRU ȘTIINȚE: program punte pentru tranziția de la liceu la universitate (Vara Științelor)

 

Școlile de vară, cu o durată de două săptămâni, se vor desfășura în perioada iulie-septembrie 2021, în Campusul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.*

Elevii participanți vor beneficia de cazare și masă pe toată perioada programului, iar facultățile implicate vor asigura toate resursele necesare realizării activităților. Pe parcursul școlii de vară, elevii vor fi monitorizați în permanență de cadre didactice și studenți supraveghetori.

Toate activitățile școlilor de vară se vor desfășura respectând normele în vigoare cu privire la prevenirea răspândirii virusului SAR-CoV-2 și participanților li se vor pune la dispoziție soluții de dezinfectare, măști de protecție etc.

În situația nedorită în care orașul Iași intră în scenariul roșu sau se instituie carantină la nivel zonal, regional sau național, activitățile școlilor de vară se vor muta în mediul on-line. Toți participanții înscriși vor fi anunțați din timp și va trebuie sa reconfirme participarea.

În cazul în care școala de vară se va desfășura în mediul online, veți avea nevoie de un dispozitiv (tabletă/laptop/telefon) cu ajutorul căruia să puteți participa la activitățile programului.


DETALII: http://www.uaic.ro/scoli-de-vara-rose-2021/


SITE: http://www.bio.uaic.ro


Acesta este site-ul oficial al colegiului. Toate drepturile asupra informatiilor de pe acest site sunt rezervate.